Γιατι εμας

 • 1.

  Αγαπαμε Αυτο που Κανουμε

  Η αγάπη μας για τους μικρούς μας τετράποδους φίλους, αποτελεί το κίνητρο μας για να παρέχουμε ολοένα καλύτερες υπηρεσίες για περισσότερες κουνιστές ουρίτσες και χαμογελαστούς ιδιοκτήτες.

 • 2.

  Φροντιδα και Φιλικοτητα

  Η περιποίηση και ο καλλωπισμός του αγαπημένου σας φίλου, γίνεται χωρίς αναισθησία και χρησιμοποιώντας τα φιλικότερα προς τα ζώα προϊόντα.

 • 3.

  Μεγαλη Ποικιλια Προϊοντων

  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, αξεσουάρ και καλλυντικών για την καθημερινή φροντίδα του αγαπημένου σας φίλου.

 • 4.

  Συνεχης Βελτιωση και Εξελιξη

  Συνεχής βελτίωση και εξέλιξη των υπηρεσιών μας με εξειδικευμένες σπουδές στην Ελλάδα, παρακολούθηση και συμμετοχή σε σεμινάρια.

Λιγα λογια για εμας

Faidra's Grooming

Το FAIDRA'S GROOMING δημιούργησε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τους τετράποδους φίλους μας με σεβασμό και αγάπη απέναντι τους, παρέχοντας επαγγελματικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης.

Έχοντας παρακολουθήσει εξειδικευμένες σπουδές στην Ελλάδα και με συνεχή παρακολούθηση και συμμετοχή σε σεμινάρια, εγγυόμαστε την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και τη συνεχή βελτίωση των παροχών μας.

Σκοπός μας είναι να φροντίζουμε τον αγαπημένο σας φίλο να αποκτήσει μία άψογη εμφάνιση με λαμπερό τρίχωμα και χαρούμενη διάθεση. Το επιτυχημένο αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει ένα υγιές κατοικίδιο και έναν χαρούμενο ιδιοκτήτη, έτοιμους να ανταλλάξουν συναισθήματα για μια εξαιρετική και παντοτινή φιλία μεταξύ τους.